Äger du en smartphone?

Äger du en smartphone så har du gjort ett bra val. Dock gäller det att man kan använda sin smartphone också. Det finns vuxna som väljer att skaffa sig en smartphone, men om de sedan inte lyckas använda den på så sätt att man drar nytta av dess smarta egenskaper är det helt plötsligt onödigt att lägga ut extra pengar på något som man sedan inte får användning av.

Många fördelar med en smartphone
Själva grejen med en smartphone är att den är uppkopplad till internet och använder sig av touchfunktion. Har man å andra sidan inte telefonen kopplad till nätet och samtidigt inte heller har några appar som man kan dra andra fördelar av är det ett onödigt köp. Dock brukar de flesta vara väldigt bra på att använda smartphonen och alla dess fördelar på ett mycket bra sätt.

Beroende på om du har en Android eller en iPhone så varierar de möjligheter som du har med din telefon. Skulle så vara fallet att du har en Android så finns det oändligt med möjligheter. Du skulle till och med kunna förbättra din telefons prestanda genom att roota telefonen och klocka processorns frekvens, samt RAM-minnena. Det skulle kunna leda till att du helt plötsligt får en telefon som är riktigt bra och kanske till och med bättre än många utav de som finns ute på marknaden och kostar flera tusenlappar mera.

Med en Android skulle det också gå att ändra telefonens utseende i programvaran. Det har gått så långt så att man till och med kan få en Android att se ut som en iPhone sett till teman och utseende. Dock finns inte dessa möjligheter bland iPhones. Det är ett stängt system. Visserligen går det att jailbreaka en iPhone, men det skulle dessvärre resultera i att garantin inte längre gäller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *